(Фотогалерија) ФК Кул и Њу Старс одиграа “контролка“ со момците од генерација 2003/04

Нашите генерации 2009, 2011 и 2012 дел од меѓународниот турнир во Несебар
06/07/2021
Победнички старт во Несебар за генерациите 2011 и 2012
06/09/2021

(Фотогалерија) ФК Кул и Њу Старс одиграа “контролка“ со момците од генерација 2003/04

Викендов на „Цементарница“ пријателски натпревар одигра генерацијата на ФК КУЛ составена од играчи родени 2003/04 година. Наш противник беше тимот на Њу Старс, против кој одигравме добар дуел, кој на крајот заврши во корист на противникот со резултат 2:3. Во продолжение фотографии од дуелот, извештај достапен ТУКА!