(Фотогалерија) Кадетски натпревар на Кул и Њу Старс

„Гол шоу“ на Меланија Грозданова, нашите кадетки подобри од ЖФК Порече
11/07/2021
Освоени 4.бодови на натпреварите со Њу Старс, комплетни резултати од 3.коло
11/08/2021

(Фотогалерија) Кадетски натпревар на Кул и Њу Старс

Во рамките на 3.првенствено коло нашите кадети гостуваа во Ѓорче кај екипата на Њу Старс. Во еден интересен натпревар на крајот како победник излезе домашниот тим. Конечниот резултат гласеше 3:2, извештајот е достапен на линкот, ТУКА.

Погледнете фотографии од кадетскиот натпревар на Кул и Њу Старс.