(Фотогалерија) Четврта сезонска победа за помладите пионери

Кадетите со убедлива победа, младинците без бодови од Охрид
11/14/2022
Преглед на резултатите од 8.коло во Супер Лигата, КУЛ подобар во соочувањето со Охрид Лихнидос
11/15/2022

(Фотогалерија) Четврта сезонска победа за помладите пионери

На натпревар од 8.коло во Супер Лигата, помладите пионери на Цементарница стигнаа до победа во дуелот со екипата на Охрид Лихнидос. Извештај од натпреварот е достапен на линкот, ТУКА.

Во продолжение погледнете ја фотогалерија од триумфот на помладите пионери.