(Фотогалерија) Победничко коло за помладите пионери

Освоени 6 од максималните 12 бодови во соочувањето со Победа, преглед на одиграното 17.коло
04/23/2023
(Фотогалерија) Три бода за пионерите на натпреварот против Победа
04/25/2023

(Фотогалерија) Победничко коло за помладите пионери

Помладите пионери стигнаа до три бода, на натпревар од 17.коло во Супер Лигата против екипата на Победа од Прилеп. Нашите надежи стигнаа до триумф со резултат 2:0, извештај од натпреварот е достапен на линкот, ТУКА.

Погледнете ја фотогалеријата од овој натпревар.