(Фотогалерија) ФК КУЛ со генерациите 2008 и 2010 гостуваше во Драчево

Стефан Бранковски го засили тимот на ФК КУЛ генерација 2008
09/07/2020
(ФОТО) Генерација 2005 работи под будното око на Божиноски
09/08/2020

(Фотогалерија) ФК КУЛ со генерациите 2008 и 2010 гостуваше во Драчево

Два тима на ФК КУЛ вчера, недела одигpаа тест-натпревари со екипата на ФК Драчево во истоимената скопска населба. 

ФК КУЛ генерација 2010 дојде до победа со 14:0, извештајот може да го најдете (тука)  во продолжение фотографии од мечот.

ФК КУЛ генерација 2008 го одигра првиот контролен натпревар, фотографии во продолжение, а извештајот од мечот е достапен на следниот КЛИК