Уредник ФК Кул

07/11/2020

(Фотогалерија) Генерацијата 2005 зема „залет“, момците на Божиноски продолжуваат со тренинзи и подготовки

Помладите пионери продолжуваат со тренинзи и подготовки за новата натпреварувачка сезона. На теренот Локомотива во населбата Карпош 3 одржавме уште еден тренинг, па полека момците го […]
07/10/2020

Четири генерации на ФК Кул во претстојниов викенд ќе ги одиграат првите контролни натпревари

Претстојниов викенд, на теренот на Локомотива четири наши генерации ќе ги одиграат првите контролни натпревари. Активни ќе бидеме со генерациите 2006, 2009, 2010 и 2011 Наши […]
07/10/2020

(ВИДЕО) Националниот ТВ-сервис, МТВ гостин на ФК КУЛ

Добриот глас далеку се слуша, па така често на нашите активности имаме посета од ТВ-екипи кои сакаат да направат видео-приказна за нашата успешна работа. На гости […]
07/10/2020

(Фотогалерија) Тренинг со дечиња кои се родени 2011, 2012 и 2013 година

Ви пренесуваме уште еден тренинг одржан на теренот на Локомотива од страна на тренерот Мирослав Тодоровски. Се работи за мешана група на дечиња, кои се генерација […]