Уредник ФК Кул

08/30/2023

Павел Зојчевски: Мојата цел е да станам професионален фудбалер, со мојата екипа ќе дадеме максимум на „КУЛ КУП“

Следново наше интервју е со Павел Зојчевски кој е дел од генерацијата 2011, уште еден во низата квалитетни и надежни играчи на нашиот клуб. 1. На […]
08/16/2023

Леон Дончевски: Се надевам дека ќе постигнеме успех на „КУЛ КУП“, мојата цел е да настапувам за националната репрезентација

Следното наше интервју е со Леон Дончевски , играч кој настапува за генерацијата 2011, одличен млад фудбалски талент кој настапува во КУЛ. . 1. Како се […]
08/08/2023

Дамјан Тодоровски: Желбата да тренирам фудбал, се роди кога го гледав татко ми како настапува за нашата репрезентација

Следното наше интервју е со Дамјан Тодоровски, играч кој настапува за генерацијата 2012, уште еден од низата млади и перспективни играчи на нашиот клуб. 1. Од […]
08/03/2023

Марко Арсовски: Една од моите најдобри одлуки е доаѓањето во КУЛ, моето мото секогаш е „пред се биди човек, па после се друго”

Марко Арсовски е дел од стручниот штаб на нашиот клуб, млад и перспективен тренер кој ги предводи генерациите 2009 и 2010. Тренерската работа започнува да ја […]