Уредник ФК Кул

09/20/2021

Драган Стефановски-Гаге е нов тренер на кадетите и младинците

Нашиот клуб ве известува дека во иднина тренер на кадетите и младинците ќе биде Драган Стефановски-Гаге. После заминувањето на Един Нурединоски кој направи интернационален трансфер во […]
09/20/2021

(Фотогалерија) Генерацијата 2007 се надигруваше со екипата на Талент Битола

Изминатиов викенд на „Цементарница“ контролен натпревар против екипата на Талент Битола одигра генерацијата 2007. Победата на крајот му припадна на противникот. Погледнете фотографии од овој пријателски […]
09/19/2021

Един Нурединоски направи интернационален трансфер во Либија

Фудбалскиот клуб Кул стана познат по носење на реномирани тренери, но и познат по преселба на тренери од нашиот клуб на меѓународна сцена. Откако претходно нашиот […]
09/19/2021

(ФОТО) Помладите пионери со победа кај Куманово

Вчера, помладите пионери на КУЛ гостуваа кај тимот на ФК Куманово во истоимениот град на контролен натпревар. Момците на Карчев Никола од генерацијата 2006 година  дојдоа […]