Уредник ФК Кул

06/17/2020

Антонио Стојановски постигна најмногу голови за пом.пионери во лигата

Нашите помлади пионери во својата дебитантска сезона, во рамките на третата лига успеаа да го освојат првото место. На 16 одиграни натпревари, нашите момчиња постигнаа вкупно […]
06/16/2020

Преглед на незавршената сезона 2019/20 за надежната генерација 2005 на ФК Кул

Освојувачот на националниот Куп од минатата година, генерацијата 2005 на Кул и оваа сезона имаше одлични настапи во двете натпреварувања. Водевме голема битка во лигата со […]
06/16/2020

Помладите пионери на ФК Кул го освоија првото место во лигата

Прв пат во натпреварувачката сезона 2019/20, нашиот клуб под името Кул започна да се натпреварува и со пионерските екипи, односно со генерации на играчи кои се родени 2004 […]
06/15/2020

ФК Кул по 13 години постоење продолжува со професионалниот пристап, од сега професионално ажурирање и на веб-страницата

Фудбалскиот клуб ,,Cool” во своето 13 годишно постоење, забележува се поголема популарност кај играчи од детски лиги. Тимовите, ги сочинуваат деца на возраст од 6 до […]