Уредник ФК Кул

06/19/2020

Помладите петлиња дебитираа во регионалната-скопска лига, Тео Давковски беше најдобар стрелец

Генерацијата 2006 на ФК Кул ја имаше својата дебитантска сезона во рамките на регионалната-скопска лига. Нашите помали петлиња одиграа само 14 натпревари, колку што дозволи ситуацијата. […]
06/18/2020

Александар Богданоски се покажа како најдобар стрелец на својата екипа, во лигата на повозрасните петлиња

Генерацијата 2005 на ФК Кул одигра само 13 натпревари сезонава во рамките на регионалната-скопска лига. Причината за прекин на сезоната е добра позната, па истата ќе […]
06/18/2020

Никола Николов: Научив многу работи во Кул, мојата цел е да станам репрезентативец на Македонија и да бидам мотивација за следните генерации на млади фудбалери

Нашата фудбалска школа во иднина ќе има професионално и постојано ажурирање на веб сајтот, што беше неопходно за клубот. Сите актуелности поврзани со клубот ќе можете […]
06/17/2020

Доминација за пионерите на ФК Кул во лигата

Генерацијата 2003 на ФК Кул ( пионери) имаше одлична сезона пред себе, иако истата не беше комплетирана, сепак нашите млади надежи го освоија првото место во […]