Уредник ФК Кул

07/10/2020

(Фотогалерија) Тренинг со дечиња кои се родени 2011, 2012 и 2013 година

Ви пренесуваме уште еден тренинг одржан на теренот на Локомотива од страна на тренерот Мирослав Тодоровски. Се работи за мешана група на дечиња, кои се генерација […]
07/09/2020

(ФОТО) Јордан Јосифов, еден од голманите на помладите пионери на ФК Кул

Еден од голманите кај генерацијата 2005 е Јордан Јосифов. Тој вчера вредно го одработи својот тренинг и загревање, откако најпрво тренираше самостојно, а потоа и со […]
07/09/2020

(Фотогалерија) Мирослав Тодоровски одржа тренинг со мешана група на дечиња

Вчера на теренот на Локомотива свој тренинг одржа и тренерот Мирослав Тодоровски со мешана група, составена од играчи кои се родени 2008, 2009 и 2010 година. […]
07/09/2020

(Фотогалерија) Помладите петлиња стартуваа со тренинзи, генерацијата 2007 во новата сезона ќе игра во регионалната-скопска лига

Помладите петлиња на ФК Кул означија старт на подготовките за новата натпреварувачка сезона. Вчера на теренот на Локомотива оваа генерација која ја предводи Саше Божиноски го […]