Уредник ФК Кул

06/17/2020

Доминација за пионерите на ФК Кул во лигата

Генерацијата 2003 на ФК Кул ( пионери) имаше одлична сезона пред себе, иако истата не беше комплетирана, сепак нашите млади надежи го освоија првото место во […]
06/17/2020

Антонио Стојановски постигна најмногу голови за пом.пионери во лигата

Нашите помлади пионери во својата дебитантска сезона, во рамките на третата лига успеаа да го освојат првото место. На 16 одиграни натпревари, нашите момчиња постигнаа вкупно […]
06/16/2020

Преглед на незавршената сезона 2019/20 за надежната генерација 2005 на ФК Кул

Освојувачот на националниот Куп од минатата година, генерацијата 2005 на Кул и оваа сезона имаше одлични настапи во двете натпреварувања. Водевме голема битка во лигата со […]
06/16/2020

Помладите пионери на ФК Кул го освоија првото место во лигата

Прв пат во натпреварувачката сезона 2019/20, нашиот клуб под името Кул започна да се натпреварува и со пионерските екипи, односно со генерации на играчи кои се родени 2004 […]